onsdag 7. januar 2009

Pi socks

Da er årets første sokker ferdige. Disse er strikket etter januarmønsteret i sokkealongen 2009. Mønsteret er bygget opp etter tallrekka i Pi. Morsom idè og morsomme å strikke. Disse er strikket i herrestørrelse og det er første gangen mannen i huset får sokker. Håper han blir fornøyd, fordi herresokker tar mye lenger tid å strikke og er gedigne i forhold til mine små føtter på 36-37.Pattern: Pi Socks (free pattern)
Yarn: Schachenmayr nomotta Regia Silk 4-ply (dark blue) og babyull from Trysilgarn
Needles: 2,5 mm
Size: 43

12 kommentarer:

Heidi sa...

Nydelege herresokkar. Då bør mannen bli fornøgd!

AnnetteK sa...

Flotte sokker! Godt jobba.
Virker som det er en del mannfolk som får seg sokker denne måneden ;)

bonkjærringa sa...

Flotte sokker.

Bergir sa...

De ble kjempefine! Regia silk høres jo luksuriøst ut, er det et fint garn? Jeg liker godt vanlig Regia, men har dessverre ikke prøvd andre varianter.

kaos sa...

Blir han ikke jublende fornøyd kan du true med å selge sokkene. Det er allerede en haug med matematikere jeg kjenner som har tryglet meg om å strikke Pi-sokker til dem også :-)

Jeg synes ihvertfall sokkene dine ble knallfine. Nydelig blåfarge. Jeg blir nok nødt til å undersøke Regia Silk til tross for at jeg prøver å begrense garnkjøpingen en smule...

Torunn sa...

Kjempeflotte sokkar i nydelege blåfargar!!

Anonym sa...

Ønsker deg ei fin helg :)
Ronille

Babben sa...

God ide å strikke herresokker av dette mønsteret - siden det var så greit. Nydelige farger også...

sol sa...

Flotte sokker, mannen blir nok glad for dem.

Liv sa...

Flotte kjempestore sokker;o)

LivM sa...

Supre sokker du har strikket!

文章 sa...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,85cc免費影片,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,自拍