søndag 30. mars 2008

Circle socks


Da er marssokkene ferdig og det er ikke april ennå. De var morsomme å lage og ble ganske festlige. De havner nok også i julegaveeska. Da er det bare å vente på nytt mønster for april
Garn: Fagstrikk, Magi
Pinne: 2,5
Oppskrift: Circle socks
Jeg har også en opprydding gående i boden. I går fant jeg en gammel pose med garn og diverse. Det var også to prosjekter som nesten var ferdige. Manglet bare noen tråder som skulle sys inn og knapper. I dag har jeg vasket og montert de, så da er det to gamle prosjekter som også er blitt ferdige. Denne jakka begynte jeg på for 13 år siden, men nå er den ferdig. Størrelse 0-3 mnd. Det andre prosjektet er en kaninkjole som det kommer bilde av senere.

Det er veldig fristende med alle alongene på hobbyboden. Jeg har bare lest på mange av de, men nå kom det en along til et teppe spm heter Curve of Pursuit. Jeg fant ut at jeg har noen poser med ullgarn i riktig tykkelse, så i går kveld meldte jeg meg på. Målet er å være ferdig til 1. august. Det beste er at det er mange andre som strikker det, så da får man hjelp underveis. Her er et bilde av et ferdig teppe.

13 kommentarer:

mille sa...

takk for kommentar i bloggen, hyggelig om vi ses neste tirsdag. og enda hyggeligere hvis jeg har klart å få ferdig giselle....! ser at du har latt deg lede ut i CoP-fristelsen, jeg må innrømme jeg er på god gli selv... må bare prøve å få noe mer ferdig først!

jogusi sa...

Kjempefine sokker og nydelige farger. Ha ei fin helg.

Solveig sa...

Sokkene ble kjempestilige. Fine farger. Det teppet så fristende ut , men jeg tror ikke jeg bør melde meg på flere alonger...... Lykke til med ditt. Kommer innom og ser.

Anonym sa...

Heisann. Titter innom for å ønske deg ei god helg :) Her var det masse nytt o fint som du har laga.
Klem fra Ronille

amylin sa...

Curve of pursuit er et nydelig teppe. Lykke til med strikkingen. Fine sokker du har strikket. Fortsatt god søndag.

Ninne sa...

Så koselig blogg du har! Jeg er imponert over innsatsviljen til alle dere som skal strikke det herlige teppet, jeg er en av dem som endelig og av erfaring har lært et nytt ord eller to: Nei takk!

Anne Elise sa...

Du lager mye flott! Titter litt rundt hos deg.

Konstant Strikkekløe sa...

Mye flott her hos deg. Flotte sokker i nydelige farger.

Irene sa...

Dette teppet har jeg kjøpt mønsteret til for lenge siden også, men jeg har fortsatt litt fobi mot slike store prosjekter. Lykke til!!

Hannesol sa...

Så fine marssokkene ble! Har beundret Fanakofta du har strikket, feil eller ikke (jeg så det ikke!)den var flott!

månestråle sa...

Så fint teppet ditt ble, kjempeimponert:-)
Har faktisk tenkt meg på strikkecafe på tirsdag. Kommer du? Litt redd for at det bare skal være ukjente der,siden det er så lenge siden sist.
God helg:-)

Anonym sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務

文章 sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,AV女優,美女,成人圖片區,080苗栗人聊天室