lørdag 15. mars 2008

Newborn gift


Jeg har et mål etter hvert å kunne blogge på engelsk, så det er vel en start å begynne med overskriften. I morgen skal på visitt til ei lita jente som skal hete Mathilde. Hun skal jo selvfølgelig få noe hjemmestrikket. eg har laget ei jakke og de populære Saartje's bootees. De var kjempe kjappe og veldig søte. Er spent på hvor godt de sitter på beina. Det var litt verre med jakka. Den er strikket i et stykke. Den ble litt kjedelig å strikke pga var bare og strikke frem og tilbake, frem og tilbake.....men fordelen er jo at det er minimalt med montering.


Garn: 100 % Merinoull
Pinne: 2,5 mm
Oppskrift: Drops b14-27 Jacket, trousers, soft toy and blanket in AlpacaGarn:100 % Merinoull
Pinne: 2,5 mm
Oppskrift: ligger her

Jeg har også fått gjort ferdig en Ballband dishcloth (oppvaskklut på godt norsk eller tue på trøndersk). Den har ligget lenge i strikkekurven. Rask og morsom, så mulig jeg skal lage opp noen og ha som gaver.

Garn: Tuva fra Europris
Pinne: 4 mm
Oppskrift: den ligger her

I løpet av påsken så satser jeg på å bli ferdig med marssokkene i sokkealongen. Her er foreløpig resultat. Ganske festlige:


Det beste i dag var gave fra min hemmelige venn fra Hobbyforum. Pakken kom helt fra Båtsfjord og den inneholdt akkurat det jeg ønsket meg. Alpakkagarn og sokkegarn og godis da :) Tusen takk til min hemmelige venn!!


Da er det bare å ønske alle sammen en GOD PÅSKE!

1 kommentar:

Iryl sa...

Nydelig sett til ei lita tulle! Ønsker deg en riktig god påske!