søndag 2. mars 2008

Fana jakke - finn 5 feil....

I dag har vi vært i 1-årsdag og mottaker (i alle fall foreldrene) var glade for Fana jakka. Den er strikket i 2 år og bør være fin til høsten. Knappene i jakka er veldig fine og de er fra en eller annen gammel jakke, så de er kanskje litt antikk. Jeg har ikke funnet noe sted som jeg får kjøpe gamle gode knapper med sånne flotte motiver. Det ble en liten skuffelse da jeg skulle montere den pga plutselig hadde jeg byttet om mønsterfargen på ermene og bolen. Plutselig var det stjernemønsteret mørkt på armene og hvitt på bolen, men etter montering så så det vel ikke så dumt ut for det...Jeg kaller dett en personlig vri :)

Garn: Panda PT
Pinne: 2,5 og 3
Mønster: Strikk til Nøstebarn


Tilslutt kommer et bilde fra ei tulle i Singapore som er veldig fornøyd med julegava si (tok 2 mnd til Singapore). Votter og lue som kan brukes i Norge. Tror hun likte de.
.
Nå har det kommet nytt mønster for både sokker og pulsvarmere for mars, så det kommer nok noen oppdateringer om ikke alt for lenge.
HA EN FIN UKE ALLE BLOGGLESERE!!

7 kommentarer:

Lillesuppa sa...

Synes fanakofta ble fin jeg. I første øyekast la jeg ikke merke til stjernefargen, og det tror jeg ikke andre gjør heller. Ny vri som ingen andre har ;) Mye fint du har strikka forresten. Kommer nok på besøk igjen skal du se. Ha en fin dag!

Elite sa...

Koften er flott. Så ikke ombyttingen av fargen med en gang, men begge armene er like, så det er bare å si at det skal være slik. Det er en ny modell.

Anonym sa...

Pysj, pytt, eg såg ikkje at du har bytta farge før du sa det. Stili med personlige vrier da :)
Ha ei fin veke.
Ronille

sipusa sa...

Personlig finner jeg ingen feil men jeg vil understreke at personlig vri i alle varianter er noe jeg støtter:-D

Magaki sa...

Jeg hadde aldri i Verden oppdaget "feilen". Nydelig kofte:)

Anne Elise sa...

Synes også den ble flott, Fanakofta. Litt feil hender det at det blir av og til.DEt viser jo bare at det er hpndlahet!
God påske til deg!!

jogusi sa...

Takk for besøk i bloggen min. Den personlige vrien gjorde at genseren ble fin den. Hadde ikke sett det hvis du ikke hadde skrevet det. God påske.