søndag 20. april 2008

Votter og vår

I dag har det vært knallvær i Oslo, som sikkert i resten av landet. Dekk er skiftet, bilen er vasket og sola skinner, så da er det vel lov å håpe på at våren er kommet for å bli. Jeg fikk tatt et bilde ute i sola i dag, men måtte ta resten inne i kveld. Ser at det er veldig forskjell, så må nok begynne og ta mere bilder i finværet og lyset ute.

De tovede vottene har blitt til en bursdagsgave.

Garn: Fritidsgarn
Pinne: 6
Oppskrift: Tova votter fra "Strikk til nøstebarn" - Herrestørrelse

Jeg var i Trondheim for noen uker siden og der hadde de en veldig flott Husfliden. Jeg kjøpte et hefte angående selbustrikk. Dette har resultert i et babyvottepar i selbustrikk. Morsomt å strikke mønsterstrikk, så det blir nok flere votter før jul.

Garn: Panda
Pinne: 2,5
Oppskrift: Selbustrikk - babyvott

I tillegg er det jo en del andre prosjekter på gang. Jeg vet at det begynner å nærme seg slutten på denne måneden også, men jeg er godt i gang med både sokker og pulsvarmere i alongene. Sokkene er snart ferdige, mens jeg har igjen en pulsvarmer å strikke. De blir veldig fine, men for en jobb med det flettemønsteret på tynne pinner.


Teppet har også vokst de siste ukene, men rundene begynner å bli skikkelig lange. Uansett så er det kjempe fint å ha foran TV'en. Trenger ikke å tenke, bare å strikke og strikke....


Da er det vel bare å gjøre seg klar til en ny jobbuke! Juhu...

3 kommentarer:

Solveig sa...

Her var det mye fint. Vottene var kjempefine. Og teppet blir skikkelig stilig. Elleveåringen min vil gjerne strikke det. Godt å se at det er andre også som holder på med mer enn en ting om gangen.

Tebasile sa...

Så masse fint du har laget. Og CoPen din blir kjempe lekker.

Anonym sa...

Så var nok ei uke over og det er snart helg. Eg er på min ukentlige God Helg bloggbesøktur, og ønsker deg ei fin helg.
Klem fra Ronille