tirsdag 6. juli 2010

Sommer og sol!!


Oi som tida flyr. Jeg ser nå at det er over to måneder siden jeg har fått skrevet noe her. Tida har gått med til mye jobbing og en aktiv junior som i alle fall ikke har hatt ro i baken. Jeg tror det er mange som kjenner seg igjen i at når det er ro i huset, klærne er vasket og middagen ryddet bort, så er det deilig å bare sette seg ned uten å gjøre noe. Derfor er det både blitt lite strikking og blogging.

Nå har jeg hatt ferie en stund, så nå har det kommet mange nye prosjekter på pinnene. Jeg prøver selvfølgelig å gjøre ferdig noen av tidligere påbegynte prosjekter også. Selv om det er sommer og sol, så strikkes det sokker. Her kommer sokkene for mars (både mai og juni er på pinnene)

Oppskrift: Kalajoki (gratis nedlasting fra Raverly)
Garn: Silja
Pinne: 3 mm
Størrelse: 37
Notat: Sokkene har god passform, men ikke fornøyd med garnet. Litt for stivt for min smak, men sikkert slitesterke.
Vi har vært en tur på landet og junior har traktordilla. Han fikk være med å snekre sandkasse og ikke minst hente sand med traktoren. Man skal tidlig krøkes...
Ellers kan jeg anbefale Amadeus parken langs E6 mellom Oslo og Hamar. Det er en liten og oversiktlig dyrepark, men med noen eksotiske dyr som aper, sebra og kameler. I tillegg til mange norske dyr. Ungene får kjøpt foringspose ved inngangen og kan mate dyrene underveis. Midt i løypa er det en kiosk og diverse lekeapparat og sklier til ungene. Det er fint mulig å ta med egen mat for grilling i parken. En hyggelig dyrepark i skogen for de minste barna.

2 kommentarer:

Siren sa...

Sånn er det:) Ofte er det bare deilig å ikke gjøre noe!:) Men flotte sokker da - nydelig blåfarge!

Torunn sa...

Flotte sokkar du har strikka i ein nydeleg farge. Ønskjer deg ein fin sommar.