fredag 30. juli 2010

Resirkulert garn

Det har blitt litt ferieshopping også i garnverdenen. Jeg kjøpte et blad (Knitter) på en togtur og fant noe fint jeg har lyst til å lage til meg selv. Det eneste problemet var et det var strikket i Rowan Purelife Revive. Helt ukjent for meg, men jeg fant det tilfeldigvis i Stockholm (som har mange flotte butikker).Dette er faktisk et resirkluert garn som består av silke, bomull og viskose. I disse miljøtider så tror jeg kanskje at resirkulert garn kan bli populært. Prisen er ganske høy, men fine variasjoner i fargene. Rowan har skrevet en del om dette garnet på sin hjemmeside.

I tillegg har jeg vært innom Sjølingstad Uldvarefabrikk rett utenfor Mandal. Der hamstret jeg en pose med 2-trådsgarn som skal brukes til diverse plagg fra Nøstebarnboka. Junior må vel ha noen nye ullplagg til vinter.

Ja jeg glemte jo nesten at jeg var innom noen garnbutikker i Mandal også. Kjøpte noen nøster med Sublime som snart har blitt til en genser til junior.

7 kommentarer:

Torunn sa...

Så utruleg mykje flott garn!! Spennande med så mykje nytt.

Beate sa...

Oi oi oi, for en herlig mengde garn du har fått tak i i ferien. Spennede å se de ferdige prosjektene etterhvert. Kjenner at jeg nesten ble litt misunnelig her ;)

Bente sa...

For et glad-innlegg! Masse deilig garn i herlige farger. Kan det bli bedre?

Ulla-Bella sa...

Så deilig garn! Tusen takk for reisetips - Vestagdermuseet er herved skrevet på "måbesøke"-lista:)

Elisabeth sa...

Det var utrolig mye flott garn! Den typen 2-trådsgarn som du har kjøpt vet jeg jammen ikke om jeg har sett før, blir spennende å se om du blir fornøyd med det...

Elins Strikkeri sa...

Jøss så masse flott garn du har shoppa i ferien, kjekt å få tak i litt nytt garn:))

lil sa...

Visst är det mysigt när man kommer hem med nyinköpta garner? mmmmm....