fredag 30. april 2010

Linus til juniorENDELIG!! Junior har fått seg ei ny jakke. Ikke at det er så veldig spesielt, men Linus har vært en skikkelig prøvelse. Jeg kjøpte garn og mønster til denne i fjor sommer, for å ha med på ferie som kosestrikking. Det skulle vise seg fort at det ikke var mye til kos.

Oppskrifta hopper veldig mye og jeg hadde problemer med å skjønne helt hva man skulle gjøre. Det er også uvant å strikke ei jakke på denne måten. Man feller hele tiden i hjørnene, sånn at man til slutt kun har igjen masker til ermene. Halve jakka strikkes først og så strikker man opp masker til andre del. Den største fordelen er at det er minimalt med montering.

Jakka har god passform og morsomme farger, men den er gaske lang i armene. Det vil si at denne vil i alle fall passe til høsten også.Oppskrift: Linus (Hanne Falkenberg - kjøpt på Husfliden Oslo)
Garn: 100 % Shetland ull fra Falkenberg
Pinne: 3 mm
Størrelse: 1-2 år
Neste større prosjekt til junior er en genser full av små biler av nok en dansk designer. Hun heter Hanne Thorsen. Det var vanskelig å få tak i oppskrift, men her kan du eventuelt ta en kikk og bestille oppskrift og garn. Pakken er mottatt, så da får vi se om den også kommer til å ta nesten ett år!

19 kommentarer:

Monstermønster sa...

Linus er nyyydelig, jeg har siklet på den lenge, men klarer ikke bestemme meg for fargekombinasjon. Gratulerer med ferdig!

Moan sa...

Så flott jakke!

Jill, Hanne og Linda sa...

Kjempefin.
Veldig mange lekre design av Hanne F. Denne var det verdt å vente litt på.

Elisabeth sa...

Kjempefin Linus i nydelige farger! Har sett på den oppskriften lenge, og det spørs om jeg ikke må strikke den snart :) Ha en fin helg!

Rigmor sa...

kjempe flott jakke. stilige farger!
Ha en flott helg?

strikkedilla sa...

Så stilig jakke da. Flotte fargekombinasjoner

Maret sa...

Hei...
Her har eg nok aldri vert innom før. Koselig blogg du har. Er så fasinert av nålbindinga, har fått kjøpt nål, men enno ikkje lært kunsten...
Har alikevel ikkje gitt opp håpet.
god helg...

Torunn sa...

Artig jakke! Ønskjer deg ei fin veke.

Elins Strikkeri sa...

Skikkelig fin og gøy jakke:))

Hønehuset sa...

Flott Linus! Har lyst til å strikke den jeg også, men nå ble jeg veldig usikker på om jeg orker likevel etter din erfaring- hehe

Anonym sa...

Kjempelekker, men skjønner godt at det ikke akkurat blir kosestrikk når man må følge sånn med hele tiden. Tipper den er lett som en fjær og deilig og varm også, shetlandsull er fantastisk.

Sommerfuglen sa...

Kjempefin og glad jakke

Marion sa...

Kjempefiiiiin jakke! Holder på med en sånn jakke men da starter jeg i armene :) Men har ikke de fine fargene i min da ;)

Beate sa...

Kjempe flott jakke i fine farger!

joven sa...

hi, you have nice blog.. u can view also mine..http://akoniwares.blogspot.com

Villblomsten sa...

Flott jakke :-)

Barneboden sa...

Ta gjerne en titt i nettbutikken min for barn , om du vil :-)

www.barneboden.no

Bente sa...

Så kul! Kjempemorsomme farger.

Moan sa...

Så utrolig fin den ble!
Lekker fargekombo.