tirsdag 22. desember 2009

Flere flotte adventspakker

De siste dagene har jeg fått mye fint i adventspakkene. Jeg er glad i å strikke sokker og da er det jo supert med sokkegarn. Her er det Perfect fra Sandnes og koselige servietter.Jeg har aldri prøvd å strikke sokker med Arwetta, men det skal jeg få til etter jul :) Jeg har veldig lyst til å strikke sokkene "sirkler og firkanter" og disse fargene passer fint til det mønsteret.Jeg har også fått en veldig koselig hjemmestrikket klut, pyntebånd og crystal ice. Kluten er spart til julaften.


Det er nesten litt trist at det bare er to pakker igjen i kurven. Nå må jeg kaste meg over pinnene. Har igjen litt på de siste julegavene...

3 kommentarer:

Frk. Chilli sa...

Så flott at du er fornøyd med kalenderen din:) Gleder meg til å se sokkene av arwettagarnet;) God jul til deg og dine. Og tusen, tusen takk for en super julekalender!!! Er jo ennå 2 pakker igjen, men jeg regner med jeg blir like fornøyd med de som de andre:)

Torunn sa...

Så mykje flott du har fått!! Arwetta har eg aldri prøvd heller, men har alltid hatt lyst til å prve. Ønskjer deg og dine ei riktig god jul.

Brit sa...

Har vært å titta litt på alle de fine gavene du har fått i julegavekalenderen. Her kan det jo bli masse fine nye strikkeprodukter! Håper du har hatt en trivelig tid i desember med julegavekalender og ønsker deg samtdig fortsatt god julefeiring:)