søndag 10. mai 2009

Hva skjer a??

Ja det lurer jeg på også. En hel måned er gått siden forrige blogginnlegg. Og hva er skjedd siden sist?? Jo jeg har fått ny jobb, etter og brukt noen dager på intervju og masse tankevirksomhet. Poden har fått tilbud om barnehageplass, etter at vi har sendt mail i hytt og pine. Så den siste måneden har tida gått med til å få høstens brikker på plass, men utrolig deilig at ting har ordnet seg.

Selv om tida ikke helt strekker til om dagen, så har jeg fått strikket noe også. I påskeferien fikk jeg laget ferdig en ullbukse til poden. Den kan jeg virkelig anbefale. Den er bare så myk og deilig og med en fantastisk passform. Den er i tillegg rask å strikke med dobbel alpakka. Jeg har strikket den ganske lang, så forhåpentligvis passer den til høsten også.


Pattern: b 14-29 from Drops (free)
Yarn: Tynn Alpakka
Needles: 4 mm
Size: 12-18 months

I går fikk jeg endelig sendt avgårde ei Fana-kofte som jeg har strikket på bestilling. Dette er en av de oppskriftene jeg har blitt veldig glad i fra Nøstebarn, men bruker babyull i stedet for Nøstebarn sitt garn. Da er det bare å håpe at mottaker blir fornøyd :)


Pattern: Fana cardigan fra Nøstebarn
Yarn: Dale Babyull
Needles: 2,5 and 3mm
Size: 2 years

Da er det 1 uke til 17. mai og poden skal jo selvfølgelig få hjemmestrikket bunad, så da blir det nok ikke så lenge til neste oppdatering! Forresten så er nikkersen nesten ferdig og det mangler ei strømpe...

5 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Flott babybukse og kjempefin fanatrøye, elles masse fint her inne hos deg!!

Marit sa...

Nydelig fanagenser, og fin bukse. Gratulere med jobb og barnehageplass!

Marit sa...

Godt når ting ordner seg og legger seg tilrette. Den ullbuksa så deilig ut, og så pent du har strikka den Fanakofta.

Mitt liv sa...

gleder meg voldsomt til fanajakken kommer. den var virkelig nydelig.. grattis med jobb og bhgplass. :)

Elin sa...

Her var det mye fint! Synd jeg må prioritere eksamenslesing nå fortida.