lørdag 26. juli 2008

Nøstebarnteppe


Endelig er jeg ferdig med nøstebarnteppe. Tror nok at dette kommer til å bli mye brukt fremover. Jeg fikk et tips med å gå ned i pinnestørrelse, fordi små barn lett kunne tvinne fast fingrene sine hvis man brukte pinne 6mm. Derfor la jeg opp litt flere masker (170) og brukte 4,5 mm. Jeg har brukt 200 gram garn og fikk et teppe som måler 95*95 cm. Kanten rundt er heklet i samme garn, men med mørke brunt.

Oppskrift: Teppe fra "Nøstebarnboka"
Garn: Askeladden merinogarn (200gr)
Pinne: 4,5 mm

Jeg må jo nesten vise fram bildet fra mitt nye skattekammer. Den store "Knappefangsten". Jeg har arvet veldig mange strikkepinner og heklenåler, men det beste var et skriv med knapper. Skulle være nok å velge i :)

5 kommentarer:

Torunn sa...

Nydeleg teppe i flotte fargar!

HobbyMegHer sa...

Så nydelig teppet ble! Så lurt å strikke med litt mindre pinner :D Jeg holder også på med et teppe. Skikkelig TV- strikk. ;)

Anonym sa...

Heisann. En helgeklem på veg til deg, fra meg. Denne gjelder også neste helg, for da er eg på Santorini så da kjem eg nok ikkje innom på besøk til deg :) Kjempe flott teppe.
Klem fra Ronille

Line Kristine sa...

Ååå! Misunnelig på det knappeskrinet ditt, ja! Der kan jeg tenke meg det er masse flott :)

Strikkelykke sa...

Så fint teppe, fargene er nydelige sammen. Sikkert lurt å gå ned i pinnestr. Jeg har strikket det på pinne 6 og synes det ble litt "lefsete" :) men for en tålmodighetsprøve da!!Fin blogg du har!innom her for første gang. siigrid på hobbyboden