mandag 21. juli 2008

Feriestrikk

Ups plutselig hadde det gått noen uker siden sist. Selv om det er ferietid, så har jeg da fått produsert litt. Av en eller annen grunn er alle bildene denne gangen i lilla. Det er veldig sjelden jeg strikker noe i lilla, men fint med en forandring. På Raverly fant jeg oppskriften på en liten sommerkjole som var strikket i bomull. Denne er veldig rask å strikke, men jeg har ikke sett hvordan den sitter på. I alle fall er den sendt i posten i bursdagsgave til ei jente på 2 år.


Garn: Paris
Størrelse: 2-3 år
Oppskrift: Purple summer dress


Julisokkene ble jeg ferdig med før vi dro på ferie. Det er noen søte babysokker. Vi skulle på besøk til noen som har ei lita jente, så da ble det nye sokker og ei lue. Jeg har gjort noen forandringer på sokkene. Tåfellinga er annerledes og hullmønsteret er ikke på sidene, men i front og i bak.Garn: Lanett babyull
Størrelse: 2-4 mnd
Oppskrift: "Better than booties - baby socks" fra Interweave Knits, Summer 2005

Så over til noe jeg egentlig ikke kan. Av en eller annen grunn har aldri jeg og symaskinen vært så gode venner. Jeg leste et sted at man kunne sy myke og deilige vaskekluter fra et sengelaken. En glimrende idè, ettersom jeg ikke har funnet noen gode vaskekluter til junior.

1. Man tar et sengelaken (helst flanell). Jeg hadde et laken i 100% bomull med stretch for å gjøre det enda mer kompilsert...2. Man klipper og klipper og bretter stoffet dobbelt.

3. Etter noen stygge ord og en regnfull søndag, så har man nye vaskekluter. I alt ble det 10 stykker (10*15cm). Kunne godt ha vært litt større, men det får bli en annen gang.

7 kommentarer:

Guro sa...

Så mye flott du har laget!

Og gratulerer med nye kluter - det føles særlig godt når man har fått til noe man egentlig ikke kan.

Anonym sa...

Hei. Her kommer ei lita helgahelsing. Sola skinner på sunnmøre, og vi skal på badestranda i dag. Var der i går også, og eg bada 3!ganger :) Håper det er like fint der du er som det er her :)

Torunn sa...

Så mykje flott du har laga!! Herleg babysett! Ønskjer deg ein fortsatt fin sommar.

Skogstrollet sa...

Masse fint du har laget. Babysettet var bare helt nydelig....

Babben sa...

Kjempefint lilla babysett det ble med juli-sokkene i da. Det var en god ide å strikke matchende lue til sokkene - så ble det en flott gave å gi bort.. god ide!

Anonym sa...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,情趣用品,情趣,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊

文章 sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,自拍,情色論壇,性感影片,正妹