fredag 12. oktober 2012

Vimpler i Italia

Vi har vært på ferie i Italia og der ble tid til noe strikking, mange nye opplevelser, god mat og deilig sommervarme. Jeg fikk strikket en del mens vi kjørte bil for å besøke mange fine steder som resulterte i en ny barnehagegenser til junior.Genseren er strikket i størrelse 6 år (junior er 4) og den var ikke så mye for stor. Mønsteret er Pickles sitt vimpelsett og ja det skal også strikkes en ullbukse til. Den ernstrikket i dobbel tynn alpakka og er passe tykk og lett.Jeg måtte avslutte med en litt lysere gråfarge på slutten av mønsteret, men det går nok bra i barnehagen. Dette er vel det plagget som blir brukt mest, ettersom det er på hver dag under utedressen. Virkelig verdt alle timene med litt kjedelig ensfarget glattstrikk.

Vi var også innom et marked på øya Elba og jammen hadde de garn der også. Gigantiske nøster og det ene rosa ble med hjem.
Vi fikk også med oss det skjeve tårnet, men ellers var ikke Pisa så mye å skryte av. De små fjellandsbyene som Suvereto, Campligia Marettima og Massa Marettima har mye mer sjarm.
1 kommentar:

Elisabeth sa...

Vimpelgenseren er skikkelig tøff! Størrelsen på Picklesklær er visst små, i alle fall blir mine det :)