søndag 19. august 2012

Våknet til liv igjen!

Oi, oi, oi, nå har jeg endelig lyst til å blogge igjen.  Jeg gikk litt lei blogging og fikk også mindre tid, etter at vi kjøpte hus. Det er kanskje ikke så mye mer tid nå, men jeg har i alle fått igjen lysten til å blogge.

I tillegg til eget hus med påfølgende hyggelig hage så har vi fått en ny snill sjef i huset. Lillesøster ble født på nyåret og er allerede blitt 7 mnd. Det strikkes fortsatt en del og listen med planer er lang :) Det blir nok en god blanding fremover med små søte kjoler, bruksstrikk til gutt og noe til oss voksne.

I går kveld ble jeg ferdig med en liten gave som det helt sikkert blir flere av. Disse små og søte fingervantene (som ikke er presset) var veldig gode på og er supre utover høsten. Jeg fikk låne min iPad i 30 sek for å ta et bilde. Junior er blitt hektet, så her kjempes det om duppedittene.

Susie Rogers reading mitts og ett nøste Mirasol

3 kommentarer:

Bente sa...

Se, det var jammen en god bloggpause. Velkommen tilbake, og gratulerer masse med jenta som nå har blitt ganske stor. :-)
Fine votter! Lykke til med den lange lista med prosjekter. Den har en tendens til å vokse...

Line Kristine sa...

Velkommen tilbake! :)

Hege sa...

Av og til er det godt med bloggepauser ;)
Flotte votter. Må nok se og få strikka meg et par slike fingerløse votter selv nå. Syns de er gode å ha nå utover høsten.