søndag 10. januar 2010

Årets alongerI år har jeg meldt meg på to alonger. Den ene er "Sokker 2010" på Ravelry og den andre er "Strikk til barn 1-10 år" på Hobbyboden. Det vil si at jeg skal strikke et par sokker og et barneplagg hver måned. Jeg tenker at det er greit å begynne og samle opp litt julegvaver allerede. I tillegg trenger alltids junior noe og med diverse bursdager, så er det alltid rom for sokker og barneplagg.Årets første sokker i sokkealongen er Mysteri Slippers. Disse passer akkurat til meg (str 37), men kan nok strikkes med en halv pinnestørrelse større (4,5 mm). Jeg har brukt et garn som sikkert har gått ut for mange år siden. Jeg fant en pose med Triplex hos mine foreldre og dette garnet passet fint til disse.


Oppskrift: Mysteri Slippers (gratis oppskrift)
Garn: Triplex
Pinne:4 mm
Størrelse: 37I romjula og etter jul har jeg prøvd å gjøre ferdig litt av det som er i strikkekurven. Dette er tredje året jeg er med i sokkealongen og under er sokkeparet som skulle være ferdig høsten 2008. Av ulike grunner, sånn som at junior kom til verden, så ble det aldri mer enn en sokk. Men etter ca 1,5 år så ble nå endelig sokk nummer to ferdig. Disse skal nå få godgjøre seg litt i gaveeska.


Oppskrift:Dancing Lady (gratis oppskrift)
Garn: Viking Eddagarn
Pinne: 2,5 mm
Størrelse: 37

3 kommentarer:

Hege sa...

Kule sokker!

lilian søgaard wogensen sa...

vildt vildt lækre er de...
det kjeringemønster er jeg vild med...må have det overført engang...snart..
lilian,- som også er med på 2010 alongen !

Torunn sa...

Så flotte sokkar!! Og kjekke alongar du har vorte med på! Me har vore utan pc i mange mnd så alle alongane for 2010 har gått meg litt hus forbi... Ha ei fin helg.