fredag 6. november 2009

Julegaver

Jeg var veldig godt i gang med julegavene, men så inntraff det en ulykke i heimen. De fleste ulykker skjer jo på hjemmefronten. I alle fall sitter jeg her med armen i fatle og venter på at bruddet skal gro. Kjenner at det begynner å klø skikkelig i fingrene for å fortsette på julegavene, men jeg må nok bare smøre meg med litt tålmodighet. Under er det bilder av noen nåleputer jeg har laget. Fine små hyggelige gaver. Det ligger en oppskrift på dansk her.Jeg har blitt ferdig med et par vanter til meg selv. Disse har vært skikkelig gode ute i det kjølige høstværet som har vært den siste tida. Vottene er strikket i Sisu på pinne 3,0 men kunne nok ha brukt tykkere garn, fordi de er veldig akkurat. Oppskriften er hentet fra heftet Sandnes Til Fjells 0712 Barn/Voksne. Da mangler jeg bare å gjøre ferdig lue og sjal til meg selv, så er jeg rustet mot kommende vinterkulde.

7 kommentarer:

Gro @:) sa...

Så søte små nåleputer :-)
Og flotte votter også :-)
Jeg tror jammen jeg må prøve meg på de nåleputene!! Koselige små gaver, ja :-)

Elisabeth sa...

Kjempefine både nåleputene og vottene. Ga liv til vottene når du brukte litt blått sammen med hovedfargene. Ha en flott helg!

hobbyentusiast sa...

KJempelekre votter... Og så søte nåleputer du har laget. :D Så kjedelig med armen i fatle. Får håpe det gror fort. Lykke til :D

Vibeke sa...

UFF DA!!!!! er det ikke typsik... Masse GOD BEDRING til deg :O) Likte nål putene dine kjempe godt. Planlegger å lage de fleste gavene selv i år jeg også. God helg :O)
-Vibeke

Elins Strikkeri sa...

Soperfine nåleputer og votter!! Leit med armen din så sender dei beste ynskje om snarleg bedring:))

strikkedilla sa...

Flotte nålputer, og votter. God bedring med armen.

Hilde sa...

Huffda, brekt armen stakkar, høres ikke godt ut!! Har til gode å brekke noe enda, bank i bordet. Det er sikkert frustrerende nå før jul, det klør vel i fingrene etter å få lagd litt julegaver, hehe. Kjempesøte nåleputer! :-)