søndag 4. oktober 2009

Finlandshette

Det begynner å bli skikkelig kaldt på Østlandet også. Det er vanskelig å finne luer som sitter på poden, så jeg bestemte meg for å strikke ei finlandshette til ham fra Nøstebarnboka. Jeg måtte ta opp fellinga en gang, for å strikke vrangborden 1 cm lenger rundt ansiktet. I tillegg er den strikket i størrelse 2 år og er bare akkurat passe til 1 år. Enten er oppskriften litt liten i størrelse eller så har poden ganske stort hode eller så strikker jeg plutselig litt stramt...Pattern: Finlandshette fra Nøstebarn
Yarn: Rauma babyull
Needles: 2,5 mm
Size: 2 years ( small size)

Den 18. og 19. oktober er det baby og barn messe på Exporama Hellerudsletta. I den forbindelse så lodder Foreldremanualen ut gratis billetter. Foreldremanualen er en veldig interessant blogg å lese for de som har små barn. Mange gode idèer til blant annet oppussing/interiør på barnerommet.

5 kommentarer:

Therese sa...

Erfaringen min er at nøstebarn-oppskriftene er små i størrelsen. Jeg har strikket et par luer, og de er fryktelig små i størrelsen.

Men den ble jo kjemepfin da! Heldig junior som har en nevenyttig mamma :-)

Elin H. sa...

Denne lua såg virkelig varm og god ut!! :) Så flink du er.

hobbyentusiast sa...

En kjempeflott lue. Akkurat noe sånt jeg kunne tenkt meg å strikket til jenta mi. Syns selv det er vanskelig å finne luer med god passform.

Ingrid's strikkeri sa...

Å den var jo riktig så flott da;) Og hvilken god passform. Kanskje jeg kunne laget noe lignende til mitt lille barnebarn;)
Takk for titten og ha en strikkefin dag;) Hilsen Ingrid;)

Torunn sa...

Kjempeflott!! Ser veldig god og varm ut. Ha ei fin helg.