søndag 30. august 2009

Vi er klare for høsten!Det nærmer seg virkelig høsten, så da trengs det litt påfyll i garderoben. Junior har fått ny lue og vest. Lua er strikket i Duett og oppskrifta er hentet fea Sandnes, men etter inspirasjon fra Ugla. Det er jo ikke noe gøy å ha på lua, så den sitter på ca 5 sekunder om gangen.

Vesten er strikket i Drops sitt merinogarn. Den er veldig myk og varm. Oppskriften strikkes frem og tilbake, men på pinne 4 så det går ganske fort. Den er god og romslig. Jeg er veldig glad i ullvester som holder kroppen litt varm utover høsten.Pattern: Sleeveless top (free pattern)
Yarn:Drops Merino Extra Fine
Needles: 3.0 and 4.0 mm
Size: 12-18 months

7 kommentarer:

Torunn sa...

Nydeleg vest og flott hue!! Godt med varme plagg no når vinteren nærmar seg. Ha ein fortsatt fin søndag.

Monicas sa...

kjempefint....nydelig farge

Elisabeth sa...

Kjempefin vest! Er på utkikk etter lettstrikkede guttevester. Tenker på julen nå ;) Merinoen til Drops er jo fantastisk god til strikking også.

Hilde sa...

Åhh, denne var nusselig! :-) Fikk lyst å prøve meg på denne, må innrømme at jeg ikke har lært å strikke fletter! Vet ikke om det er vanskelig en gang..men av en eller annen grunn har jeg holdt meg unna det...virker innvikla :-)

Nunne sa...

Så fint! Likte den virkelig... og den skjønne blåfargen....
Ønsker god søndag til dåkk alle tre!

Hilsen Nunne....

Gunn Elin sa...

Denne var veldig fin, og kanskje noe jeg kan strikke til nevøen min...

文章 sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,自拍,情色論壇,性感影片,正妹