Det er begrenset hvor mye julekaker det går i heimen, ettersom vi er mye borte i løpet av jula, men litt må vi jo ha. Kveldens fristelse er kransekakestenger dyppet i sjokolade med pistasjnøtter. Dette er kanskje mere snacks enn kaker. Uansett så er det også en glimrende gave, hvis du fyller noen fine krukker.
Oppskrift:
1. En pakke ferdig kransekakemasse rulles ut til pølser og kuttes i passe biter. Stekes ved 190 grader til gyllen farge
2. Dypp bitene i smeltet sjokolade og eventuelt i hakkede pistasjnøtter.
4 kommentarer:
Skikkelig snacks! De ser skikkelig stilige ut, og ikke minst gode!
Innom for å ønske deg god helg, benytter samtidig anledningen og ønsker deg og dine ei God Jul.
Klem fra Ronille
Åh, det så godt ut. Og jeg liker ikke engang kransekake, hehe.
Håper dere får en god jul, og koser dere med lillemann!
Dette så fristendes ut, takk for at du deler gode ideer.
Legg inn en kommentar