mandag 3. november 2008

Blått er flott!

Etter at den første kulda har kommet til Østlandet, så melder det seg også behov for varmere plagg. Jeg har tidligere laget smetteskjerf fra "Nøstebarnboka", men har ikke vært helt fornøyd pga de er litt brede. Denne gangen har jeg laget skjerf fra boka "Myk start" og ble veldig fornøyd. Ikke fult så bredt og skjerfet har en rett kant til slutt og ikke spisser. Dette gjør det muligens litt mindre jentete.
Oppskrift: "Smetteskjerf" fra "Myk start"
Garn: Smart fra Sadnes
Pinne: 3,5 mm
Størrelse: 0-1 år
Jeg holder også på med en bursdagsgave. Dette er mitt første sjal (Flower basket shawl) og jeg har vel gjort ca 75%, så jeg regner med at det kommer ferdige bilder i løpet av uka. Her kommer et detaljbilde så lenge...

5 kommentarer:

AyN sa...

Det skjerfet er virkelig praktisk virker det som! Så flott fbs blir også. Har planer om å lage et jeg og, men når det blir gjenstår å se.

Nunne sa...

Skjerfet er fint, sjalet blir fint, sokkene er fine,luene er fine, kontstrikkskjerfet blir fint og JUNIOR er fin!
Det var en veldig koselig blogg å komme inn på, dette her. Tror du er ny for meg. Men så mye fint som du produserer. Jeg syns det er så artig når så unge som deg er så hekta på håndarbeide. Flott! Du har nok mindre tid nå, når det er blieieskift og amming og barnekos som fyller hverdagen din. Men så sover de jo også mye mens de er så små... :)
Jeg får vel lov å linke deg til siden min? Ønsker deg en god dag, kos deg sammen men småen. Tror jeg må ta en titt til før jeg forlater PCen!

Nunne sa...

Glemte å si at jeg har just prøvd kontstrikk....syns dte vars å vanskelig. Men jeg prøvde meg på VOTTER... kanskje smart å starte med skjerf... NYDELIGE farger du har valgt.

Synnøve sa...

Hei! Så fine ting du strikker! Jeg er ofte innom for å hente inspirasjon. Nå har jeg også fått meg strikke-blogg; www.strikkefeber.no. Vil du lenke til meg, så lenker jeg til deg? Jeg jobber også med http://www.strikkeportalen.no, men den er lagt fra ferdig. Du finner bl.a lenke til din blogg :-) Hilsen synnøve

Synnøve sa...

Så fint baby-skjerf du har strikket. Jeg har strikket et lignende til mine venninners barn, og det er alltid like populært. Fine gaver :-)