mandag 27. oktober 2008

Til liten og stor del 2

Jeg holder på å prøve ut forskjellige oppskrifter på sokker til junior. Det er alltid vanskelig å lage sokker som sitter godt og som ikke ligger ved siden av etter 5 minutter. Disse sitter veldig godt og har det enkle navnet "Basic opal baby sock".
Litt merkelig fargesammensetning, men det er rester fra august- og septembersokkene. Bonussokkene for oktober i sokkealongen er restgarn, så da er vel disse godkjente. I tillegg har junior fått ei ny ullbukse. Denne er veldig myk og god og jeg har brukt garn laget av melkefiber. Dette er et forholdsvis nytt garn på markedet som er tenkt skal være bra for huden og andre finesser. Du kan lese mer om dette garnet her.
Garn: Pure milk fiber fra Viking
Pinne: 2,5 mm
Størrelse: 0-3 måneder

'
Til slutt kommer det bilder av min nyeste favoritt. Dette er votter med en egen lomme til t-bane billett eller bankkort. Noe som passer alle som er en tanke distrè og aldri vet hvor fleksikortet er. Disse vottene funker og jeg har klart og brukt opp et helt fleksikort, før det har blitt borte :)


Oppskrift: Subway mittens fra Interweave Knits, Winter 2007
Garn: Schachenmayr nomotta Alpaka
Pinne: 4 mm

6 kommentarer:

PerJorun sa...

De der likte jeg virkelig. Morsomme og praktiske votter i ett.. knall

Marihøna sa...

Så praktiske og flotte votter! Og jeg "falt" for de nusselige små føttene på det forrige bilde :)

mimouna sa...

De var lure! God ide til månedskortet mitt kanskje, hmm....

mimouna sa...

Og så trykket jeg litt for tidlig, hehe...

Herlige små føtter, både med og uten sokker. Helt fascinerende hvor små slike nye mennesker er. Buksen så god ut den også.

Bente sa...

Så utrolig kule votter! Kjempeidé! Deilig bukse også, og fine sokker. Takk for link! Det er vanskelig å finne gode babysokker, men disse skal jeg prøve.

Martemor sa...

Så utrolig snart!!
Det er en god løsning for oss surrehuer!! Hehe.
Mye fint du har laget.