lørdag 12. januar 2008

Anastasia sokker januar

Jeg har meldt meg på sokkealongen på hobbyboden og jeg er ferdig med sokkene for januar. Det er første gangen jeg har strikket sokker fra tuppen og opp. Slet lenge med å skjønne "wrap and turn", men etter å ha rekket opp tuppen tre ganger, så er de i boks. Mønsteret er enkelt å strikke, når man kommer inn i det.... Det er morsomt å se de like men dog så forskjellige som alle lager i alongen SOKKER 2008
Garn: Sisu
Pinne: 2,5
Mønster: Anastasia socks

6 kommentarer:

Blomstermamma sa...

Så fine anastasiasokker du har strikket ja. Etter å ha sett gjennom de fleste sokkeparene som har blitt strikket i alongen er det ikke to like par. Moro!

Magaki sa...

Kjempefine! Jeg anger på at jeg ikke strikket i ensfarget eller i det minste litt tynnere garn, men pytt - det kommer sikkert et nyt hullmønster å prøve seg på.

Konstant Strikkekløe sa...

Aanstasiasokkene dine ble ordentlig fine. Jeg synes det er moro å strikke sokker. Jeg strikket disse motsatt vei av deg.

Torunn sa...

Kjempeflotte sokkar!!

månestråle sa...

Såå fine:-)
Hadde dilla på sokker for et års tid siden, men ble så lei.....
Har lyst på nye, fine, hjemmestrikkede sokker.
Er veldig klar for strikkecafè på tirsdag, ser jeg deg?

文章 sa...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,85cc免費影片,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,自拍