tirsdag 28. juli 2009

AwardJeg har fått en kjempe hyggelig award fra Hobbyugla. En driftig ung dame med mange jern i ilden. Er imponert over alt hun rekker både på hobbyfronten og med alle ungene.

Jeg har lyst til å gi denne videre til Torunn som er veldig flink til å komme innom med hyggelig kommentarer. I tillegg så strikker hun veldig mye fint både til liten og stor. En koselig og inspirerende blogg!

tirsdag 14. juli 2009

Wow Wollmeise..

Her er sokkene for juni som er mitt første Wollmeiseprosjekt. Garnet er godt å strikke av og virker veldig slitesterkt. Men fortsatt slår det ikke Regia silk. Det er og blir nok min favoritt. Sokkene tok sin tid å strikke pga alle rettmaskene i skaftet er strikket vrangt. Jeg lagde de litt kortere og passformen er ypperlig, så resultatet er bra. Og dissa skal jeg ha selv!!
Pattern: Army inspired socks (free pattern)
Yarn: Wollmeise 80/20
Needles: 2,5
Size: 37


Forresten så gikk det bedre på kveldens fisketur. Hele 20 små abbor, så har nok funnet fiskelykken nå :)

søndag 12. juli 2009

Fiskelykke?Etter noen uker med lite strikking i Frankrike, så blir det nå om dagen litt mer strikking på landet. Men i kveld har jeg lagt bort strikkinga og prøvd fiskelykken. Det var ikke helt det store, men hva gjør vel det. Hva er vel mer avslappende enn en flytende dupp i blikkstille vann i solnedgang?
Her er dagens fangst. En slunken abbor..
Er straks tilbake med bilder av ferdig strikking og noen ferietips.

lørdag 4. juli 2009

Startskuddet for Tour de France

Det er ferietider både i og utenfor blogggen, men her er en liten rapport. I dag går startskuddet for Tour de France og i går var vi i Monaco. Der var det litt kaotisk, ettersom første etappe går derfra i dag.

Her er et bildet fra havna i Monaco med tribunen og startområdet. Første etappe er visst litt for tøff for de norske (mener de selv) pga det er mange bratte partier i Monaco.

Her er noen av syklistene ute og prøver syklene.

Alle lagene var på plass med følgebiler, lastebiler og servicemenn.
Her skal de ulike trøyene deles ut og vi får satse på at det blir noen av de norske som også får hente trøye utover i touren.
Det var mye liv og nok av effekter å kjøpe
TV2 var også på plass i presseområdet, så da er det vel duket for en julimåned med mye sykling for de mest interesserte.