torsdag 11. september 2008

Stay-On baby bootiesDet er alltid vanskelig å finne en god oppskrift på baby booties som ikke faller av etter to minutter. Oppskriften ble skrevet ned i 1989. Hun som satt på oppskriften eller i alle fall designet var da 95 år gammel. Dette er nok en kjempe gammel oppskrift og det er fint at noen har klart å få skrevet den ned, fordi jeg tror det er en oppskrift på booties som funker.
Garn: Tynn alpakka
Pinne: 2,5 mm

torsdag 4. september 2008

Vognteppe

Noen ting tar lang tid og det har virkelig dette prosjektet tatt, men det skyldes mye at dette har vært bil-båt-fly-strikke-prosjektet. Dette teppet har vært med til Amsterdam, på sørlandet, på båttur til Kjerringöen i Sverige, Göteborg osv. Et bereist prosjekt som helt sikkert kommer til å reise mer.

Teppet er tykt og godt etter en runde i vaskemaskinen. Jeg strikket fem remser som jeg sydde sammen, før det ble tovet i maskinen på 40 grader i 45 min. Etter toving heklet jeg tre rader med fastmasker rundt (heklenål 3,5 mm). Ble fornøyd med kanten rundt, etter å ha tatt opp mnage ganger....
Oppskrift: Sadnes Tema 11 (Babyteppe)
Garn: Tove fra Sadnes
Pinne: 4 mm
Størrelse: 90*80 cm etter toving

onsdag 3. september 2008

1 nøste Rowan Tapestry

Av og til føles det som et nøste varer i evigheter. 1 nøste Rowan skulle bli til pulsvarmere for august, men det ble et halvt nøste igjen, så jeg lagde et par babysokker og jammen var det mer garn igjen.


Pulsvarmerne ble myke og varme og så heklet jeg en blomst som dekor.

Oppskrift: Pretty, Pretty Gloves (la opp 4 masker mer)
Garn: Rowan Tapestry
Pinne: 5,5

Jeg er litt usikker på passformen til babysokkene, men det får tiden vise. Det er vanskelig å strikke sokker til små, ettersom jeg ikke har noen modell å prøve de på.
Oppskrift: Toes-Ty
Garn: Rowan Tapestry
Pinne: 4
Størrelse: 3 mnd?